Organiseer je uitje in Kaag en Braassem!

Binnenkort een uitje met je familie en/of vrienden? Organiseer dit bij De Veense Bukker! Hier in de gemeente Kaag en Braassem zijn er tal van leuke activiteiten om te combineren in een gezellige dag uit. Hieronder is een selectie gemaakt van activiteiten die mogelijk zijn, uiteraard zijn eigen ideeën altijd welkom. Samen maken we ieder dagje uit tot een succesvolle dag!

 

Kinderpartijtje, bedrijfsuitje, verjaardag of een familiereünie?

Bekijk hier een aantal samengestelde arrangementen.

Varend door de Veense polder

Je start met je gezelschap bij De Veense Bukker. Beginnend met een heerlijke kop koffie met zelfgemaakte appeltaart. Vervolgens begint de zon al in de ogen te prikken en jullie stappen aan boord van de fluisterboot en varen door de prachtige polder van Roelofarendsveen. Onderweg kom je historische verhalen tegen over de polder. Na ongeveer twee uur varen komen jullie weer terug bij De Veense Bukker en staat er een overheerlijke high tea klaar met diverse soorten thee, zoete lekkernijen en sandwiches. Geniet ervan op het terras tussen de bloeiende bomen en planten.

Kinderpartijtje bij de Bukker

Je zoon of dochter is jarig en viert zijn of haar partijtje bij De Veense Bukker, hoe leuk is dat? De kinderen krijgen heerlijke limonade en mogen hun eigen cupcake versieren. Vervolgens staat er een leuke speurtocht voor ze klaar die gaat over alles rondom de dieren, planten en bloemen van De Veense Bukker. Als alle groepjes alle antwoorden hebben gevonden, kunnen ze daarna hun creativiteit de vrije loop laten. Een vogelvriendje maken, bollenmandje vullen, bloemstukje maken, mozaïek maken of watersporten met Guido. Er is van alles mogelijk, als de jarige maar goed in het zonnetje gezet wordt. Een partijtje om nooit meer te vergeten!

Varend siertuinenbezoek

De eerste zonnestralen komen tevoorschijn en de koffie loopt door. Er wordt heerlijk gesmuld van de eigengemaakte taart om vervolgens in de boot te stappen en te varen naar de eerste mooie siertuin met een bezoek aan de kwekerij. De kwekerij is een bijzondere, unieke kwekerij. Van deze bloem (de Gloriosa) zijn er maar 5 kwekerijen in Nederland. Na een heerlijke lunch varen we door naar de volgende siertuin en genieten ondertussen van al het moois wat de Veense Polder te bieden heeft. Na deze vaartocht is er nog de mogelijkheid om een drankje op ons eigen terras te nuttigen.

Educatief, sportief en creatief uitje

Trek je wandelschoenen vast maar aan, want je mag met je gezelschap een heerlijke wandeling maken. Nadat je hebt genoten van een heerlijke kop koffie met zelfgemaakte appeltaart, start het arrangement. Je wandelt tussen de polders door naar Landwinkel Castelijn. Eenmaal aangekomen krijg je met je gezelschap een rondleiding over de boerderij en mag je een kijkje nemen in de kaasmakerij. Nadat je het hele proces hebt kunnen ervaren wandel je weer terug naar De Veense Bukker en kun je het arrangement aanvullen met een mini-cursus boeket schikken om het boeket vervolgens mee naar huis te mogen nemen. Een educatief, sportief en creatief uitje in één!

Bloemenworkshop met Dian

Je vriendinnengroep is er klaar voor! Onze passie willen we niet alleen voor onszelf houden. Daarom laten we je graag zelf ervaren hoe het is om een unieke creatie te maken tijdens onze bloemenworkshop. Dian vertelt je alle tips en tricks voor het mooiste boeket en helpt je met het bloemschikken in je vaas. Vervolgens kunnen jullie aan tafel schuiven voor een heerlijke High Tea.

Kajakfeestje

Op zoek naar avontuurlijk kinderfeestje? Dan zit je bij ons goed! Wij organiseren in samenwerking met SportGuide kajakfeestjes. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes vaar je in je eigen kajak over het water. Na kennismaking met de instructeur Guido van der Meer worden de kajaks gepakt, de reddingsvesten aangetrokken en volgt een korte uitleg met veel tips om de kajak zowel vooruit als achteruit steeds beter te besturen. Daarna krijg je steeds meer controle over de kajak tijdens de verschillende spelletjes. Wil je dit feestje boeken of meer informatie? Kijk op de website of stuur een mail naar info@sport-guide.nl

Sup & Zopie

In samenwerking met Sportguide organisaren wij Sup & Zopie! Het is een uitermate geschikte activiteit voor uitjes met vrienden, familie, collega’s of teamgenoten? Tijdens deze drie uur durende tocht leer je steeds meer balans te krijgen op de supplank. Onderweg maken we een tussenstop bij een plaatselijke horecagelegenheid voor een hapje en een drankje. Na deze versnapering doen we hilarische balansoefeningen. Wil je deze activiteit boeken of meer informatie? Kijk op de website of stuur een mail naar info@sport-guide.nl

Supfeestje

Bij het supfeestje van Sportguide leer je op een speelse manier om beter je balans te bewaren op de supplank. Instructeur Guido van der Meer begeleidt je door de Veense polder en legt uit hoe je door de vele bochten vaart. Op een open stuk water doen we verschillende challenges om je balans te bewaren. Blijf jij langer staan dan jouw vriendje of vriendinnetje? We starten vanaf de Veense Bukker en hebben zin om met jou ontzettend veel waterplezier te beleven! Wil je dit feestje boeken of meer informatie? Kijk op de website of stuur een mail naar info@sport-guide.nl