Camperplaats

Gelegen op maar twee minuten afstand van de A4, afslag Roelofarendsveen, aan de rand van het tuinbouwgebied in een waterrijke polder. Een heerlijke plek om met je camper te overnachten.

Bootverhuur

Bij De Veense Bukker kun je een fluisterboot huren van Bob on Board. De fluisterboot bestuur je zelf en is geschikt tot 8 personen.

Dierenweide

Geiten, varkens, konijnen, schapen en Alpaca’s, De Veense Bukker heeft het allemaal. Het leuke is nog, je hoeft niet achter het hek te blijven, je mag zelf in het hok en de dieren aaien. Kom eens langs en zie hoe de dieren met elkaar leven.

Pluktuin

In het voorjaar staat onze pluktuin vol met bloeiende bloemen. Pluk zelf je vaasje bij elkaar!

Tip! Leuk om met kinderen te doen!

Nostalgische moestuin

“Gij betreedt nu deze akker van wel zon 100 jaar gelee. Ervaar wat een veense stakker hun doen en werk daar bestee. Ook u zal dan ervaren dat ’t zwoegen was voor het gezin. Of ze hier mee gelukkig waren, dat houden wij hier tussen in.”

Fietsverhuur

Wat is er mooier dan op de fiets door het prachtige Groene Hart alles te ontdekken wat Kaag en Braassem te bieden heeft. Je kunt bij ons fietsen huren voor een dag, een weekend, midweek of een hele week. Kom langs of contact ons via mail of telefoon voor de mogelijkheden.

Sup- en kanoverhuur

In samenwerking met Nikano

Je kunt nu ook suppen en kajakken in de Veense Polder. Het is leuk, lachwekkend (en ja, dat is het! Hebben wij zelf ervaren..) en ook nog eens goed voor je spieren. Leuk om eens te doen met vrienden/vriendinnen/collega’s/familie.

Durf jij het aan? Tot snel!

Reserveer hier alvast eenvoudig uw beleving