Wij bieden een groot assortiment

Bij De Veense Bukker kun je terecht voor een groot assortiment tuinplanten, kamerplanten, bomen, struiken, groente, kruiden, bollen, zaden en snijbloemen. Deze worden dagelijks vers aangevoerd. Een deel van ons assortiment komt rechtstreeks bij de kwekers vandaan.

Buiten staan onze planten uitgestald op mooie houten tafels, waar je op je gemak langs kunt wandelen en zo geniet je ook nog een beetje van de natuur. In onze overdekte verkoopruimte vindt je kamerplanten, mooie boeketten, maar ook losse bloemen. Ook hebben we in deze ruimte een grote verscheidenheid van binnen- en buitenpotten, vazen, bloembollen, knollen en zaden.

Loop eens een rondje door het groencentrum en zie wat De Veense Bukker te bieden heeft.

In onze koffie-corner kun je genieten van een vers kopje koffie.

Tip! Geef een waardebon cadeau!

Tuinplanten

Vaste planten, perkgoed, kuipplanten, bomen, heesters, coniferen, klimplanten en kruiden

Of je nou een grote of kleine tuin hebt, planten maken je tuin gezellig.

Vaste planten zijn kruidachtige gewassen, waarvan het bovengronds gedeelte elk jaar helemaal afsterft, terwijl de wortels en de groeipunten in leven blijven. Voorbeelden zijn de rotsplanten, moerasplanten en waterplanten.

Eenjarige planten worden voornamelijk gebruikt als zogenaamde perkgoed. Onder eenjarige planten verstaan we kruidachtige gewassen, die in één seizoen uit zaad opgroeien, bloeien en afsterven. Deze soorten worden in april-mei bloeiend verkocht. Een aantal voorbeelden: petunia, afrikaantje, vlijtig liesje, begonia, salvia, etc.

Bomen komen beter tot hun recht in een grote tuin, voor in een wat kleinere tuin is het leuk om een boom op stam te nemen, dat kan een bolboom of treurboom zijn. Denk aan een bolacacia, katjeswilg, olijf op stam, liguster op stam.

Ook behoren de kuipplanten, klimplanten en hangplanten bij het assortiment. Zelf een kruidentuin aanleggen? Begin alvast in september, dan kunnen planten alvast wortelen.

Tips nodig over je tuin? Wij helpen je er graag bij.

Kamerplanten

Groene planten, bloeiende kamerplanten, cactussen en vetplanten

Groene planten zijn planten met mooie bladeren of stengels. Ze hebben geen bloemen. Groene planten worden meestal aangeschaft voor een langere periode, dus de verzorging moet optimaal zijn om zolang mogelijk van een mooie groene plant te kunnen genieten.

Bloeiende kamerplanten geven kleur in je interieur. Deze kamerplanten met hun bloemen en vrolijke kleuren zijn onmisbaar in je huis. Je kunt weken- en soms wel maandenlang genieten van de bloei van deze planten.

Ook bieden we vele soorten vetplanten en cactussen aan. Vetplanten slaan water op in hun blad, stengels en/of wortels. Mede hierdoor zijn vetplanten gemakkelijk in onderhoud. Ook vele cactussen zijn makkelijk in onderhoud. Ze hebben nauwelijks water nodig en hebben geen hoge eisen aan de lichtintensiteit.

 

Interieurbeplanting

Wij zorgen voor een groene sfeer in elke omgeving.

Planten in je kantoor, kantine, bedrijf, zaal, huis, of ergens anders? Maak je werkruimte of woonplek gezonder, rustiger en gezelliger door planten naar binnen te halen. Wij kunnen je interieur op verschillende manieren vergroenen.

Maak vrijblijvend een afspraak met ons! Bij het uitgeven van een advies letten wij altijd op: sfeer, kleur, meubilair en lichtintensiteit van de ruimte. Uiteraard houden we rekening met de persoonlijke wensen en behoeften!   

Heb je vragen of interesse omtrent de interieurbeplanting? Of wil je planten bij ons bestellen? Bel, mail of loop een keertje bij ons groencentrum binnen. 

info@deveensebukker.nl
071-3312673
06-41933859

Boeketten en bloemen

In onze winkel staan mooie en kleurrijke boeketten voor je klaar. Zit je boeket er niet bij? Onze bloemist Dian is aanwezig om een mooi boeketje op maat voor je te maken. Tevens hebben wij diverse losse bloemen of takken, zodat je zelf iets kan samenstellen. Kom eens langs om de boekketen en bloemen te bekijken!

We hebben ook diverse bloemenabonnementen voor zakelijke en particuliere klanten. Ieder abonnement wordt afgestemd op de wensen en ideeën van de klant: groot, klein, een los boeket of meerdere aantallen, alles kan!

Wil je wekelijks een boeket ontvangen op de werkvloer of in huis? Bel/mail ons of kom even langs in de winkel, dan bespreken we de mogelijkheden.

info@deveensebukker.nl
071-3312673
06-41933859

 

Bruidswerk en afscheidsbloemen (rouwwerk)

Bruidswerk
Je trouwdag, een bijzondere dag uit je leven waar wij graag een steentje aan bijdragen in de vorm van bruidsbloemwerk. En dat kan van alles zijn!
Van een bruidsboeket tot versiering van de auto of feestlocatie. Bij ons is het mogelijk.

Rouwwerk
Bloemen kunnen veel zeggen wanneer je een laatste groei wilt brengen aan een dierbaar persoon. Wij kunnen je tot dienst zijn met een bloemwerk in elke maat en wens waar je datgene mee kunt zeggen wat soms zo moeilijk te verwoorden is. In een persoonlijk gesprek bespreken we de wensen en mogelijkheden.

Voor bruids- en rouwwerk kun je bellen met Dian (06-41933859)

Alvast een greep uit onze mogelijkheden bekijken? Bekijk de foto’s hieronder.

 

Potterie

Vazen, potten en diverse manden

De Veense Bukker biedt een groot assortiment vazen, potten en diverse manden. Een grote wisselende collectie keramiek en allerlei soorten manden hebben wij op voorraad staan. De mandjes kunnen gevuld worden door onze vakbekwame medewerkers. Het assortiment wordt aanpast op het seizoen. 

Bollen en knollen

In het najaar verkopen we allerlei tulpen-, narcissen-, alium-, crocus-, muscari- en hyacinthenbollen.

In het voorjaar hebben we diverse bollen en knollen, zoals gladiolen, zantedeschia’s, etc.

Gras en diverse potgronden

Graszoden
Graszoden zijn kant-en-klare rollen gras. In het tuinseizoen kun je deze bij ons bestellen! Neem daarvoor contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. We helpen je graag verder.

Diverse potgronden
De basis voor iedere gezonde plant is grond. Immers, je planten hebben voor gezonde groei voldoende voedingsstoffen nodig! We hebben een groot assortiment potgronden van Culvita. Natuurlijk helpen onze medewerkers je graag met je keuze voor de beste grond in je tuin!