Huur een fluisterboot of ga mee op de rondvaartboot

Vanaf begin april tot eind september liggen er vijf fluisterboten en twee motorboten van Bob on Board bij ons voor de verhuur. De fluisterboten liggen midden in het veense tuinbouwgebied in een bloeiende polder. In deze polder ligt de Tulpenroute, deze route is gemaakt door meerdere ondernemers samen en kun je op eigen initiatief varen.

We hanteren een hoog en een laag vaartarief. Als je boekt krijg je automatisch het goede tarief erbij.
Het hoogtarief geldt op:
– Zaterdag, zon- en feestdagen
– In de maanden juli en augustus

Bekijk hieronder de mogelijkheden en reserveer je boot.

 

;

Huur een boot in Roelofarendsveen, bij De Veense Bukker

Bij De Veense Bukker kun je een fluisterboot huren van Bob on Board. De fluisterboot bestuur je zelf en is geschikt tot 8 personen. Scroll naar beneden en reserveer je boot bij De Veense Bukker.

Wil je varen onder begeleiding van een professionele schipper? Of met een verteller die je alle verborgen plekjes in de polder laat zien en vertelt over het oude tuinbouwdorp Roelofarendsveen? Kijk dan op onderstaande website.

Meer informatie:
www.bobonboard.nl

;

Huur een boot in Hoogmade, bij Brasserie de Kromme Does

Hiervandaan rechtstreeks varen naar Leiden of de Kagerplassen met luxe fluisterboot: de Princess! Deze is voor maximaal 12 personen en kan voor een dagdeel of een hele dag gehuurd worden. Ook verhuren zij fluisterboot de Tante Cor voor maximaal 8 personen. Online reserveren via onderstaande website.

Meer informatie:
www.restaurant-kaag-braassem.nl

 

Reserveer hier je boot bij De Veense Bukker